Siirry pääsisältöön

Huonekalut

Teräsrunkoinen Domus

Yksinkertainen, puhdaslinjainen ja nykyaikainen muotoilu, joka sopii kaikenlaisiin sisustuksiin.

Teräsrunkoinen Domus

Klassinen nojatuoli, joka sopii moderniin sisustamiseen – niin kotiin kuin julkisiin tiloihin.

Domus teräs musta elmo soft 43054
Domus teräs musta elmo soft 43054
Domus teräs musta elmo soft 43054
Domus teräs musta elmo soft 43054

Toiminnot

  • Saatavana kangas- tai nahkaverhoiltuna.
  • Musta teräsrunko, nahkaiset kannatinhihnat
  • Tyynyt on täytetty kylmävaahdolla

Kuvaus

Domus-tuolissa on mustaksi maalattu teräsrunko. Saatavana nahka- ja kangasverhoiltuna. Tyynyt ovat klassista parkittua nahkaa, jossa on punossaumat. Tyynyt on valmistettu kylmäkovetetusta vaahtomuovista, mikä takaa niiden mukavuuden ja pitkän käyttöiän. Selkänojassa on metallilamellit, eikä tuolissa ole käsinojia. Tuoli vie vain vähän tilaa, minkä ansiosta se on helppo sijoittaa minne tahansa. Norm Architects uudisti vuonna 2020 Domus-tuolin osana DUX Domus -malliston päivitystä. DUX ja Norm Architects innostuivat Domus-tuolista tutkiessaan erään aikaisemman yhteistyöprojektin yhteydessä vanhojen klassikkotuolien arkistoa, ja tuoli päätettiin ottaa takaisin valikoimaan. Domus-mallistoon kuuluu myös uudistettu puinen Domus-tuoli, siihen sopiva rahi ja Domus-pöytä.

Mitat

Leveys Syvyys Korkeus
58cm 68cm 65cm

Nojatuolit

Mukauta

DUX-nojatuoleihin on saatavana erilaisia DUX-kangas ja -nahkaverhoiluja. Käytämme ainoastaan laatumateriaaleja eri hintaluokista. DUX valitsee kankaat ja nahat niiden laadun, kestävyyden, nukkaantumattomuuden, hankaus- ja valonkestävyyden sekä kestävän tuotantotavan perusteella.

Etsi liike

Lisää nojatuoleja

The Norm Architects team and the Domus steel easy chair

Modernia muotoilua

Norm Architects

Yhteistyömme Norm Architectsin kanssa alkoi Tukholman muotiviikolla 2019. He saavat inspiraatiota perinteistä ja normeista sekä jatkuvasta arkkitehtuurin ja estetiikan muutoksesta onnistuen tasapainottamaan modernismia ajattomuudella.

Lue lisää

Lisää huonekaluja