Siirry pääsisältöön

Tervetuloa nauttimaan mukavuudesta

DUX ja muotoilu

Tee yhteistyötä DUXin kanssa

DUX on kehittänyt ja valmistanut ensiluokkaisia patjoja aina yrityksen perustamisesta vuodesta 1926 lähtien, ja sillä on pitkä historia sisustussuunnittelijoiden, arkkitehtien ja urakoitsijoiden kanssa työskentelystä. Vuosien varrella monet ajattomat kalusteemme on suunniteltu yhteistyössä eri suunnittelijoiden kanssa. Heihin lukeutuvat Bruno Mathsson, Claesson Koivisto Rune ja Norm Architects -designstudio.

Meillä on läheiset yhteydet kumppaneihimme, tiimeihimme ja yksittäisiin ihmisiin, jotka edustavat brändiämme ja suosittelevat ammattilaisina tuotteitamme loppukäyttäjille eli kuluttajille. Pyrimme aina laajentamaan asiakasportfoliotamme uusilla sisustussuunnittelijoilla, arkkitehdeillä ja urakoitsijoilla, jotka tuovat brändiämme esiin ja ilahduttavat tuotteillamme omia asiakkaitaan.

DUXin lähettiläsohjelma

DUX-lähettiläsohjelma tarjoaa etuja sisustussuunnittelijoille, arkkitehdeille, konsulteille ja urakoitsijoille, jotka auttavat lisäämään brändin tunnettuutta ja DUXin ja DUXIANAn myyntiä.

Näihin etuihin kuuluvat ammattilaisalennukset tai -komissiot DUXin tuotteista, henkilökohtainen tuotetuki ja globaalin myymäläverkostomme käyttö, mukaan lukien konsultointitilat asiakastapaamisiin.

Tarjoamme myös koulutusta sinulle, tiimillesi tai organisaatiollesi, jotta tiedät kaiken tarpeellisen tuotteistamme ja DUX-tuotteiden tarjoamista hyödyistä.

Hae DUX-lähettilääksi

Yhteistyömme johtavien suunnittelijoiden kanssa

Neljännen sukupolven perheyrityksenä meillä on se etu, että pystymme etenemään nopeasti alustavasta konseptista lopulliseen toteutukseen. Se on yksi syy siihen, miksi johtavat suunnittelijat haluavat työskennellä kanssamme. Tänä päivänä teemme yhteistyötä kumppanien kanssa, jotka tuovat mallistoihimme uuden sukupolven moderneja vaikutteita. Jatkamme matkaamme toinen jalka menneisyydessä ja toinen tulevaisuudessa.

Lue lisää suunnittelijoistamme täältä

Tutustu tarkemmin

Verkkokuvasto

Haluatko lisätietoa? Napsauta kuvastolinkkiä alla "Tervetuloa DUXille".

Verkkokuvastoon

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella yhteistyöstä DUXin kanssa? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.