Siirry pääsisältöön

DUXIANA

Tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten DUX International AB (Norra Vallgatan 76, Malmö 211 22, Ruotsi, sähköposti: hello@DUX.se, puhelin: +46 40 626 99 10) kerää, käyttää ja luovuttaa sinua koskevia tietoja, jotka keräämme verkkosivustoamme ("Palvelu") käyttäessäsi. Käyttämällä tai hyödyntämällä Palvelua hyväksyt tietojesi keräämisen, käytön ja luovuttamisen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos et hyväksy tätä, älä käytä Palvelua.

Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Julkaisemme muutetun tietosuojakäytännön Palvelussa. Suosittelemme siksi, että luet tämän sivun säännöllisesti. 

Oikeutesi

Sovellettavasta lainsäädännöstä riippuen sinulla voi olla oikeus tarkastella ja korjata tai poistaa henkilötietojasi tai saada kopio henkilötiedoistasi, rajoittaa tai vastustaa tietojesi aktiivista käsittelyä, pyytää meitä jakamaan henkilötietosi toiselle taholle (siirtämisoikeus), peruuttaa kaikki meille antamasi suostumukset tietojesi käsittelyyn ja tehdä valitus lakisääteiselle viranomaiselle. Sinulla voi olla myös muita oikeuksia sovellettavien lakien nojalla. Voit käyttää näitä oikeuksia lähettämällä viestin osoitteeseen hello@dux.se. Vastaamme pyyntöösi sovellettavien lakien mukaisesti.

Huomaa, että jos et anna meidän kerätä tai käsitellä vaadittuja henkilötietoja tai perut suostumuksesi käsitellä niitä vaadituissa tarkoituksissa, et välttämättä voi käyttää tai hyödyntää palveluita, joiden käyttöön tietosi on tarkoitettu.

Tietoturva

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, ja siksi olemme ryhtyneet kohtuullisiin turvatoimiin estääksemme hallinnassamme olevien tietojesi katoamisen, väärinkäytön tai luvattoman muuttamisen. Riskien luonteen vuoksi emme kuitenkaan voi taata meille välittämiesi tietojen täydellistä tietoturvallisuutta, minkä vuoksi toimitat kaikki tiedot meille omalla riskilläsi.

Valitukset / Tietosuojavastaava

Jos sinulla on kysyttävää tietojesi käsittelystä yrityksessämme tai sinua huolettaa jokin asia, voit lähettää sähköpostia näitä kysymyksiä hoitavalle henkilöllemme (Grievance Officer) osoitteeseen Dux International AB, Norra Vallgatan 76, sähköposti: hello@dux.se. Käsittelemme asiasi sovellettavan lain mukaisesti.