Siirry pääsisältöön

Tietoa meistä

DUXin ruotsalainen historia

Neljä sukupolvea, yli 90 vuoden historia, yli 30 maata ja yli 300 liikettä. Olemme perheyritys, joka valmistaa markkinoiden teknisesti kehittyneimpiä sänkyjä. Otamme suunnittelussa huomioon niin mukavuuden, pitkäikäisyyden kuin laadun ja panostamme innovaatioihin luodaksemme sänkyjä, jotka mahdollistavat paremmat unet.

Olipa kerran Ruotsissa

Kaikki alkoi Malmössä vuonna 1926, jolloin Efraim Ljung aloitti ensimmäisten jousitettujen patjojen tuotannon Ruotsissa. Neljä Ljungin perheen sukupolvea myöhemmin DUXista on tullut maailmanlaajuinen brändi, jolla on 88 liikettä ympäri maailmaa. Vuodesta 1977 lähtien DUXin hienointa käsityötaitoa, yksinkertaista muotoilua ja laadukkaita materiaaleja on arvostettu myös Yhdysvalloissa. DUXin maine oli levinnyt 90-luvun loppuun mennessä halki Euroopan, ja se voitti brittiläisten sydämet. Vaikka olemme kasvaneet merkittävästi yrityksenä, olemme edelleen perheyritys, joka on ylpeä juuristaan ja perinteistään. Vieraile liikkeissämme, joita on jo yli 30 maassa.

Etsi lähin liikkeesi Lue lisää DUXin historiasta

DUX-ero

DUX on muutakin kuin pelkkä sänky. Se on hyvinvoinnin lähde. Tuotteidemme rakenne kehittyy vuosien mittaan. Parannamme ja jalostamme jatkuvasti jousiteknologiaamme, josta meidät tunnetaan, sekä kehitämme uusia innovaatioita. Sängyissämme on kovapuurunko, johon voidaan yhdistää useita erilaisia jalkasarjoja. Joissakin sängyissämme on säädettävä ristiselän tuki, jonka avulla sänky mukautuu juuri sinun tarpeisiisi. Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista unta, lepoa ja helpotusta.

Tutustu sänkyvalikoimaamme

Jetson-tuoli

Ikoninen moderni ja urbaani muotoilu

DUX esitteli Jetson-tuolin Tukholman Nordiska Gallerietissa vuonna 1969. Bruno Mathsson, modernin ruotsalaisen muotoilun isä, viimeisteli kolme vuotta tätä maailmankuulua huonekalua. Tuoli on täydellinen perinteisen ruotsalaisen käsityön ja modernismin yhdistelmä, ja siitä tulikin heti menestys. Mathssonilla oli erinomainen yksinkertaisuuden ja kauneuden taju. Hän yhdisti tarkan suunnittelun mukavuuteen ja tyylikkyyteen.

Jetson-tuolissa on kulhon muotoinen istuin, ergonomisesti muotoiltu korkea selkänoja ja päätyyny sekä kääntyvä kromijalusta, jossa on ainutlaatuinen palautusmekanismi.

Tutustu kalustevalikoimaamme.