Siirry pääsisältöön

DUXin innovatiivinen muotoilu

Jatkuva kehitystyömme

Olemme kehittäneet viimeisen 90 vuoden ajan sänkyjämme kunnianhimoisesti ja jatkamme tätä työtä edelleen. Perusteellisen tutkimustyömme ansiosta pystymme tarjoamaan sängyn, jossa kehosi uudistuu unen aikana ja nukut syvää unta. DUX-tuotteissa innovatiivisuus ei merkitse uusia värivaihtoehtoja. Jokainen tekemämme parannus on perusteltu ja tieteellisen tutkimustyön tulos. Teemme tuotteisiimme vain sellaisia muutoksia, joiden vaikutus on mitattavissa ja todennettavissa.

DYNAAMINEN TUKI

Nukkuessasi et koskaan pysy täysin paikallasi. Siksi tarvitset dynaamisen sängyn, joka myötäilee kaikkia liikkeitäsi yön aikana. Mullistava DUX-jousijärjestelmä mukautuu kehosi painoon ja muotoon. Se liikkuu kun sinä liikut, antaa jatkuvaa tukea ja mahdollistaa esteettömän verenkierron lihastesi rentoutuessa.

Ainutlaatuinen tiheä kierrejousisto

Jouset ovat riittävän joustavia, jotta hartiat ja lantio painuvat patjaan, mutta silti tarpeeksi tukevia antaakseen tukea alaselällesi. Jousiston ympärillä olevan tilan ansiosta sänkymme hengittävät ja siirtävät ruumiinlämmön pois patjasta. Ilmavirtaus vähentää hajuja ja edistää ilmanvaihtoa, mikä estää bakteerien ja sienten kasvua. Koska DUX-patjan jousistorakenne on erittäin tiheä ja kestävä, patjaa ei tarvitse kääntää. Jouset eivät menetä ajan mittaan kimmoisuuttaan. Siksi sänkymme kestävät eliniän.

Pascal

Yksilöllinen mukavuusvyöhykejärjestelmä

Jokainen keho on ainutlaatuinen, eikä mikään ole henkilökohtaisempi huonekalu kuin sänky. Siksi olemme kehittäneet patentoidun Pascal-mukavuusvyöhykejärjestelmän, jonka jokainen jousi on pieni mekaaninen ihme. DUX-sängyissä on vaihdettavat, eri jousijäntevyyksillä varustetut kasetit, joiden ansiosta voit mukauttaa sängyn vyöhykkeet juuri oman kehosi tarpeisiin sopivaksi. Tavoitteena on räätälöidä sänky kehosi koon ja painon mukaan. Mittoja voi myös muuttaa sen mukaan, miten itse muutut.

DUXIN KOMPONENTTISTRATEGIA

Vaihda, uudista, korjaa

Komponenttistrategiamme ansiosta voit vaihtaa vanhat osia uusin tai nostaa sänkysi tasoa. DUX-petauspatja ei ole kiinni sängyssä. Patjan päällinen on avattava, minkä ansiosta voit vaihtaa Pascal-järjestelmän kasetteja tarpeidesi mukaan. Lisäksi kaksoisjousitetun rungon jousikerrokset toimivat toisistaan riippumatta. Suunnittelemme sänkyjä, jotka kestävät eliniän. Tarjoamme siksi mahdollisuuden vaihtaa kuluneet osat uusiin. Haluamme myös, että saat käyttöösi innovatiiviset tulevaisuuden ratkaisumme, jotta nukut yösi vuosi vuodelta paremmin.

AJAN TESTAAMAA TEKNOLOGIAA

Parannamme ja kehitämme jatkuvasti teknologiaamme, josta meidät on opittu tuntemaan, ja kehitämme uusia innovaatioita. Tarkasti suunniteltu, yhteen liitetty teräsjousisto on jo osoittanut kestävänsä ajan hammasta. Kehitystyömme toimii, ja historiamme todistaa sen.

Pidä selkäranka suorassa

DUX-sänky pitää selkärankasi suorassa, minkä ansiosta painosi jakautuu tasaisesti ja selkäkivut helpottavat. Tavoitteemme on auttaa sinua nukkumaan oikeassa asennossa. Se on mahdollista vain, kun kehosi on tuettu koko pituudeltaan.