Siirry pääsisältöön

Ympäristöajattelumme

DUX toimii kestävästi

Tuotteemme on valmistettu kaikkein laadukkaimmista materiaaleista. Lisäksi olemme panostaneet innovatiiviseen muotoiluun. Siksi DUX-sängyt kestävät pitkään. DUXin tavoitteena on valmistaa markkinoiden kestävimmin tuotettuja ja mahdollisimman luonnollisista materiaaleista valmistettuja sänkyjä.

Valitsemme vastuullisesti

DUX-sängyn innovatiivinen rakenne koostuu yksilöllisesti mukautettavista osista. Osat ovat vaihdettavissa, ja jotkut niistä voidaan jopa vaihtaa parempiin. Uudistettavan ulkoasun kantavana ajatuksena on, että DUX-sänky on viimeinen sänky, joka sinun koskaan tarvitsee hankkia. Sänkymme on tehty kestämään. Sen takaavat korkealaatuiset materiaalit ja ruotsalainen käsityötaito, jolla on 95-vuoden perinteet. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä pitempään sänkymme kestävät, sitä vähemmän niitä päätyy kaatopaikoille.

OEKO-TEX® STANDARD 100 -SERTIFIKAATTI

Olemme ylpeitä saamastamme Oeko-Tex 100 -sertifikaatista. Oeko-Tex 100 on riippumaton tekstiiliraaka-aineiden, välituotteiden ja lopputuotteiden testaus- ja sertifiointijärjestelmä, joka kattaa kaikki tuotantovaiheet. Sertifikaatti todistaa, että sänkymme täyttävät tiukat ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnille asetetut vaatimukset, sillä ne eivät sisällä lainkaan haitallisia tai epäterveellisiä kemikaaleja.

Lisätietoa OEKO-TEX-menetelmästä

Tehokkaat materiaalit

Jokaisen DUX-sängyn lahjomattomuus alkaa materiaaleista. Uskomme erinomaiseen laatuun ja pitkään käyttöikään.

Hitaasti kasvava ruotsalainen mänty

Runko on valmistettu Pohjois-Ruotsissa kasvaneesta puusta. Pohjoisen karut talvet saavat männyn kasvamaan hitaasti, minkä vuoksi puun lujuus on vertaansa vailla.

Erikoislujaa ruotsalaista terästä

Vahva ruotsalainen teräs on jokaisen DUX-sängyn selkäranka. Yhteen liitettyjen kierrejousien ja hienoimman teräksen ansiosta pystymme valmistamaan jousiston, joka kuuluu markkinoiden pienimpiin, ohuimpiin ja mukautuvimpiin.

Laadukas puuvillakangas, suuri lankatiheys

Sängyissämme on käytetty tiheälankaista puuvillaa, joka tekee kankaasta kestävän. Tuloksena on kangas, joka ei ole ainoastaan erittäin pehmeä, vaan myös poikkeuksellisen kestävä.

Luonnonkumin ja synteettisen kumin sekoitus

DUX-sängyissä käytetty lateksi on luonnontuote, joka on kerätty parakautsupuusta eli "kumipuusta". Petauspatjan lateksi pidentää sängyn käyttöikää ja tukee vartalon muotoja sentti sentiltä.

Neljännen sukupolven perheyrityksenä olemme vastuussa ainoastaan asiakkaillemme. Haluamme siksi vaalia tuotteidemme laatua, pitää huolta niiden pitkästä käyttöiästä ja edistää maapallomme hyvinvointia. Se on osa luontoamme.

Tunne ero

Mikään ei ole parempi tapa kokea DUX-sänky kuin kokeilla sitä itse. Älä jää epäröimään sängyn valinnassa. Etsi lähin myymälä ja kokeile DUX-sänkyä itse.

Etsi liike