Siirry pääsisältöön

DUX-ERO

Miksi tarvitset DUX-sängyn

Ostaako DUX vai ei? Siinäpä kysymys. Tutkimusten mukaan DUX-sängyt ovat tavallisia sänkyjä paremmat nukkua. Tarjoamme sinulle 90 vuoden jatkuvan kehitystyön tuloksena terveyttä edistävää ja miellyttävää unta, innovatiivista teknologiaa ja ympäristön huomioon ottavia ratkaisuja. Valitsemalla DUXin investoit kokemukseen ja korkeaan laatuun.

Innovatiivista mukavuutta

Suunnittelufilosofiamme perustuu innovaatioihin. DUX-sänky tukee kehosi tärkeitä alueita tasaisesti antaen mukavamman ja syvemmän yöunen. Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta sänkymme hengittävät. Ilmanvaihto takaa hyvän hygienian ja siirtää samalla pois kehon lämmön patjasta.

DUX-innovaatiot

DUXin komponenttistrategia

VAIHDA, UUDISTA, KORJAA

DUX-sänky koostuu vaihdettavista ja mukautettavista osista. Jokainen osa on vaihdettavissa ja osan voi jopa vaihtaa parempaan. Petauspatjamme ei ole kiinni sängyssä, mikä tuo lisää joustavuutta. Patjan päällisen saa auki vetoketjulla, minkä ansiosta Pascal-järjestelmän kasetit on helppo vaihtaa. Kaksoisjousitetun rungon jousikerrokset toimivat toisistaan riippumatta. Tuloksena on sänky, jonka voi osien kuluessa palauttaa entiseen kuntoonsa. Lisäksi sängyn tasoa voi nostaa uusilla lisävarusteilla ja teknisillä innovaatioilla.

Innovatiivinen jousisto

Hengittävä sänky

Jousijärjestelmän tärkeä ja usein unohtunut etu on, että sänky on käytännössä ontto. Se mahdollistaa ilmavirtauksen, joka syntyy käyttäjän liikkeiden seurauksena. Virtaava ilma ei ainoastaan siirrä kehon lämmön pois patjasta, vaan se myös tuottaa virtauksen, joka ehkäisee hajujen syntymistä ja torjuu bakteerien ja sienten kasvua.

Yksilöllinen mukavuusvyöhykejärjestelmämme ottaa ihmisten erilaisuuden huomioon

Sinulle täydellisesti sopiva sänky ei välttämättä ole paras lepopaikka kumppanillesi. DUXilla mukavuudesta ei tingitä. Yksilöllisen Pascal-mukavuusvyöhykejärjestelmän ansiosta voit mukauttaa oman puolesi sängystä juuri omalle kehollesi sopivaksi. Kumpikin nukkuja saa hyvät unet, eroavaisuuksista riippumatta.

Tutustu Pascal-järjestelmään

Kestävä kehitys, laatu & pitkä käyttöikä

Tuotteidemme pitkä käyttöikä on meille tärkeä asia. Valmistamme sänkyjä, jotka kestävät laadukkaiden materiaaliensa ansiosta sukupolvien ajan. Käytämme myrkyttömiä, OEKO TEX 100 -standardin mukaan sertifioituja materiaaleja. Innovatiivisen suunnittelumme ansiosta sängyn osia voi vaihtaa maun ja laatuvaatimusten muuttuessa. Valitsemalla DUX-sängyn teet ympäristöystävällisen valinnan.

Valitse vastuullinen DUX

Enemmän kuin pelkkä sänky

DUX on muutakin kuin pelkkä sänky. Se on hyvinvoinnin lähde. DUX-sängyssä on kyse syvästä unesta. Se on ainoa hetki, jolloin kehosi voi korjaantua, uudistua ja palautua.

DUX 6006 Inspiration Xupport

Etsi liike

Tunne ero

Paras tapa kokea kaikki, mistä olemme edellä puhuneet, on kokeilla sänkyämme itse. Älä jää epäröimään sängyn valinnassa. Etsi lähin myymälä ja koe DUX-sänky itse.

Etsi liike

Iltalukemista

Kehity tietoiseksi nukkujaksi