Siirry pääsisältöön

Tutustu viimeiseen sänkyyn, joka sinun koskaan tarvitsee hankkia: DUX – kestävää mukavuutta

Sänkyjen mukavuuden, toimivuuden ja kestävyyden parantaminen on ollut DUXin tavoitteena lähes sadan vuoden ajan, aina yrityksen perustamisesta lähtien. Legendaarisen DUX-sängyn uusin sukupolvi jatkaa tätä matkaa. Komponenttipohjainen unijärjestelmä on laajasti kustomoitavissa, ja kaikki luonnonmateriaalit on suunniteltu kestämään eliniän – jopa pitempään.

"Parannellut komponenttimme antavat jokaiselle nukkujalle yksilöllisen nukkumiskokemuksen, joka edistä heidän omaa hyvinvointiaan luontoa vaalien", sanoo Henrik Ljung, DUX & DUXIANAn toimitusjohtaja. "Olemme kutsuneet tätä uutta mallistoa nimellä 'Sustainable Comfort', Kestävä mukavuus, ja lupaamme, että se on nimensä veroinen joka tavoin."

Jokainen osa huolella harkittu

Sustainable Comfort eli kestävä mukavuus on kolmen vuoden tutkimus- ja kehitystyön tulos. DUX arvioi ja analysoi huolellisesti kaikki nykyisissä sängyissä käytetyt materiaalit. DUX on aina panostanut vastuulliseen valmistukseen ja käyttänyt tarkasti hankittuja aikaa kestäviä materiaaleja. Uusi sänkymallistomme vie ajattelumme vielä pitemmälle, sillä olemme poistaneet siitä kaikki tarpeettomat keinotekoiset materiaalit.

Sängynrungot on valmistettu hitaasti kasvavasta ruotsalaisesta männystä ja jouset kestävästä ja vastuullisesti hankitusta teräksestä. Tärkein ero on kankaissa. DUX on valinnut uusiin komponentteihinsa erilaisia luonnonkuituja: 100 %:sta villaa, 100 %:sta puuvillaa ja 100 %:sta pellavaa. Lisäksi lateksikerros on päivitetty 90 % luonnonlateksia sisältäväksi seokseksi.

"Uudet materiaalit pienentävät jokaisen DUX-sängyn ympäristöjalanjälkeä", Ljung toteaa. "Lisäksi ne parantavat nukkumiskokemusta. Luonnonlateksi mukautuu jokaisen nukkujan mukaan ja tukee jokaista senttiä, kun taas tiheäksi kudottu 100 %:n puuvilla tarjoaa lyömätöntä pehmeyttä. Koko sängyssä käytetyt luonnolliset kankaat mahdollistavat myös paremman lämpötilan hallinnan, mikä tekee yöunesta mukavampaa."

TopCorner_SustainableComfort_DUX_6000x4000.jpg

Maailman mukautettavin sänky

DUX kehittää sänkyihinsä teknologioita, jotka varmistavat mahdollimman laadukkaan levon. Yritys on panostanut tuotekehityksessään erityisesti hyvään nukkumaasentoon sekä parempaan ja syvempään uneen. Tärkeintä on mahdollisuus voida mukauttaa sängyn kumpikin puoli nukkujan yksilöllisiin tarpeisiin.

Sustainable Comfort -malliston nukkumisjärjestelmä perustuu kolmeen erilliseen, vaihdettavaan osaan. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta mallisto tarjoaa enemmän säätömahdollisuuksia ylivertaisen mukavuuden takaamiseksi – ja sen ylläpitämiseksi mahdollisimman pitkään.

Kolme kestävän mukavuuden komponenttia

  • Pascal-mukavuusvyöhykejärjestelmä: DUXin patentoitu vaihdettava kasettijärjestelmä takaa optimaalisen tuen jaloille, lantioille ja hartioille.
  • DUX-petauspatjat: Petauspatja on tärkeä osa DUX-sängyn mukavuutta. Se ei ole kiinteä osa sänkyä, minkä ansiosta sen voi helposti vaihtaa.
  • Sisäinen mukavuuskerros: Luonnonlateksista ja villasta valmistettu uudistettu komponentti parantaa entisestään kustomointimahdollisuuksia lisäten mukavuutta.

SustainableComfort-BedInRoom_HiRes.jpg

"Komponenttipohjaisen järjestelmän ansiosta DUX-sängyn mukavuutta voidaan jatkuvasti parantaa", Ljung kertoo. "Komponentti on aina mahdollista päivittää tai vaihtaa, jos muuttuva keho vaatii erilaista tukea. Periaatteessa voit pidentää sängyn käyttöikää loputtomiin, joten se voi hyvinkin olla viimeinen sänky, jonka koskaan ostat!"

Sängyn pitkäikäisyys näkyy malliston uudessa värimaailmassa. Skandinaavisen vaalean hiekan ja lämpimän kauran yhdistelmä on yhtä aikaa klassinen ja moderni, mikä luo ajattoman ilmeen joka makuun. Vaikka omistaja päättäisikin päällystää sängyn uudelleen tai muuten uudistaa sitä, Sustainable Comfort -sänky on makuuhuonessa edukseen vuosia eteenpäin.

6006_SustainableComfort_DUXIANA_2000x1500px.jpg

Uusien nukkumismahdollisuuksien edelläkävijä

DUX-malliston sydämessä on aina ollut käsityötaito ja ensiluokkaiset materiaalit. Sustainable Comfort -mallisto nojaa tähän perintöön. Se on yli 90 vuoden aikana tehtyjen innovaatioiden ja hyväksi havaittujen sänkyteknologioiden tulos. Siinä on käytetty DUXin ainutlaatuista yhteen liitettyä kierrejousijärjestelmää, joka antaa nukkujalle dynaamisen tuen.

"Sustainable Comfort edustaa meille ruotsalaisia juuria, joista DUX on ylpeä. Mallistossa näkyy sitoutumisemme laatuun sekä vastuullisuuteen ympäristöasioissa", Ljung sanoo. "DUX tarkoittaa 'johtajaa', ja juuri sitä me olemme. Näillä sängyillä nostamme jälleen riman korkeammalle niin hyvien unien, mukautettavien sänkyjen, kestävien valmistustapojen kuin pitkään kestävien tuotteiden osalta."

Sustainable Comfort -mallisto on saatavana valituissa myymälöissä heinäkuusta 2024 alkaen.