Siirry pääsisältöön

DUX ammattilaisille

Ryhdy kumppaniksemme

Olemme konsultoineet maailman arvostetuimpia hotelleja hyvien yöunien tärkeydestä. Haluamme rakentaa suhteita uusiin liikekumppaneihin – niin hotelleihin, jälleenmyyjiin kuin sisustussuunnittelijoihin – ja levittää sanaa DUXin innovatiivisista ratkaisuista yhteistyössä median kanssa.

Ryhdy jälleenmyyjäksi

DUX-sängyt ovat osoittaneet arvonsa jo vuosikymmenten ajan. Tuotteemme ovat markkinoiden innovatiivisimpia, ja ne on valmistettu kaikkein laadukkaimmista materiaaleista. Yhä useammat kuluttajat investoivat omaan terveyteensä ja mukavuuteensa, ja odotamme siksi markkinoidemme kasvavan entisestään. Tule mukaan brändimme matkalle kohti tulevaisuutta!

Lue lisää tai varaa tapaaminen Tutustu sänkyvalikoimaamme

LIITY HOTELLIKUMPPANIKSI

Yli 150 maailman ylellisintä hotellia luottaa DUX-sänkyjen korkeaan laatuun. Tutustu hotelleihin, jotka tarjoavat hyvät DUX-yöunet. Jos haluat liittyä listallemme, ota meihin yhteyttä.

Tutustu hotellikumppaneihimme Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

DUX ja muotoilu

Meillä on pitkät perinteet lahjakkaiden suunnittelijoiden kanssa työskentelystä. Kaikki alkoi kuuluisasta Bruno Mathssonista, jolla on ollut kaikkein suurin vaikutus moderniin ruotsalaiseen huonekalusuunnitteluun. Yhteistyö on synnyttänyt useita ajattomia designklassikoita, joita valmistamme edelleen – yksi klassikoistamme on Jetson-lepotuoli. Uskomme yhteistyöhön suunnittelijoiden kanssa. Siksi meillä on useita kumppaneita, kuten Claesson Koivisto Rune ja Norm Architects.

Mallistomme Ota yhteyttä

DUX on kaikkien aikojen upein huonekalubrändi, joka on saanut alkunsa Ruotsissa. Se on saanut myös sellaista kansainvälistä tunnustusta, joka on aiemmin ollut varattu vain muutamalle kaikkein parhaalle italialaiselle brändille.

Mårten Claesson, Eero Koivisto ja Ola Rune

Mitä uutta?

Jos tarvitset lisätietoja tai haluat keskustella edustajiemme kanssa, ota yhteyttä alla olevan linkin kautta. DUXin viralliseen mediakeskukseen on koottu lehdistötiedotteet, blogijulkaisut ja muu mediamateriaali.

Median yhteyshenkilö Medialle