Siirry pääsisältöön

DUX-suunnittelijat

Meillä on pitkät perinteet yhteistyön tekemisessä lahjakkaiden suunnittelijoiden kanssa

Yhteistyömme johtavien suunnittelijoiden kanssa

Neljännen sukupolven perheyrityksenä meillä on se etu, että pystymme etenemään nopeasti alustavasta konseptista lopulliseen toteutukseen. Se on yksi syy siihen, miksi johtavat suunnittelijat haluavat työskennellä kanssamme. Bruno Mathsson suunnitteli 1960-luvulla DUXille rakastettuja klassikoita. Jetson-, Pernilla- ja Karin-tuolit ovat ruotsalaisten kotien ajattomia suosikkeja.

Tällä hetkellä teemme yhteistyötä uuden sukupolven modernismin tähtien kanssa. Tutustu Claesson Koivisto Rune -mallistoon. Annoimme myös Tanskan Norm Architects -arkkitehdeille tilaisuuden tutustua rikkaaseen arkistoomme. He suunnittelivat 1950-luvun ikonisen Domus-tuolin pohjalta kaksi uudistettua tuolia sekä täysin uuden rahin ja sivupöydän. Jatkamme matkaamme toinen jalka menneisyydessä ja toinen tulevaisuudessa.

Tutustu suunnittelijoihimme

Lataa

DUXin huonekalutarinat

Kestävä kehitys on meille kaikkein tärkeintä. Vaadimme avoimuutta ja läpinäkyvyyttä kaikessa. DUX ei tingi käsityötaidosta ja parhaiden materiaalien käytöstä kestävyys ja ympäristö huomioon ottaen. Tällä hetkellä teemme yhteistyötä uuden sukupolven modernismin tähtien kanssa.

PDF DUX-huonekalujen tarinoista