Siirry pääsisältöön

Duxiana

Saavutettavuusseloste

Duxiana on sitoutunut digitaaliseen saavutettavuuteen ja noudattamaan Verkkosisällön saavutettavuusohjeita 2.1 (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG), A- ja AA -tason kriteereitä sekä amerikkalaisten vammaislakien (ADA) voimassa olevia viestintävaatimuksia ja muita sovellettavia määräyksiä.

Hallinnoimme ja valvomme esteettömyysohjelmaamme yhteistyössä eSSENTIAL Accessibilityn kanssa. Sen esteettömyysohjelma arvioi digitaalisten tuotteidemme saavutettavuutta jatkuvasti parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Tukena sillä on monipuolinen esteettömyyden ammattilaisten tiimi, johon kuuluu myös avustavien teknologioiden käyttäjiä. Alusta ylittää lisäksi vähimmäisvaatimukset tarjoamalla avustavan CX-teknologiasovelluksen asiakkaille, joilla on vaikeuksia kirjoittaa, elehtiä, liikuttaa hiirtä tai lukea. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi, ja se sisältää työkaluja, kuten hiiren ja näppäimistön korvaamisen, puheentunnistuksen, puheaktivoinnin, handsfree-/kosketusvapaan navigoinnin ja paljon muuta.

Haluamme kuulla, jos kohtaat esteitä digitaalisten palveluidemme käytössä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@dux.se.