Siirry pääsisältöön

DUXIN YHTEISTYÖKUMPPANIT

RYHDY DUXIN KUMPPANIKSI

LUOMME UPEITA YHTEISTYÖKUMPPANUUKSIA

DUX on aina kiinnostunut rakentamaan suhteita uusiin liikekumppaneihin. Yhteistyökumppaneihimme kuuluvat niin jälleenmyyjät, hotellit, sisustussuunnittelijat kuin muut menestyksekkäät yhteistyökumppanuutemme, esimerkiksi Tottenham Hotspur -jalkapalloseuran, Forbesin Travel Guiden ja monien muiden kanssa.

Olemme konsultoineet maailman arvostetuimpia hotelleja hyvien yöunien tärkeydestä. Haluamme rakentaa suhteita uusiin liikekumppaneihin – niin hotelleihin, jälleenmyyjiin kuin sisustussuunnittelijoihin – ja levittää sanaa DUXin innovatiivisista ratkaisuista yhteistyössä median kanssa.

DUX ja muotoilu

Meillä on pitkä historia sisustussuunnittelijoiden, arkkitehtien ja urakoitsijoiden kanssa työskentelystä. Meillä on läheiset yhteydet kumppaneihimme, tiimeihimme ja yksittäisiin ihmisiin, jotka edustavat brändiämme ja suosittelevat ammattilaisina tuotteitamme loppukäyttäjille, kuluttajille.

Pyrimme aina laajentamaan asiakasportfoliotamme uusilla sisustussuunnittelijoilla, arkkitehdeillä ja urakoitsijoilla, jotka tuovat brändiämme esiin ja ilahduttavat tuotteillamme omia asiakkaitaan.

Lue lisää täältä

Yhteistyökumppanit

Johtavat suunnittelijat

Neljännen sukupolven perheyrityksenä meillä on se etu, että pystymme etenemään nopeasti alustavasta konseptista lopulliseen toteutukseen. Se on yksi syy siihen, miksi johtavat suunnittelijat haluavat työskennellä kanssamme. Tänä päivänä teemme yhteistyötä kumppanien kanssa, jotka tuovat mallistoihimme uuden sukupolven moderneja vaikutteita.

Lue lisää yhteistyömallistoistamme

DUX on kaikkien aikojen upein huonekalubrändi, joka on saanut alkunsa Ruotsissa. Se on saanut myös sellaista kansainvälistä tunnustusta, joka on aiemmin ollut varattu vain muutamalle kaikkein parhaalle italialaiselle brändille.

MÅRTEN CLAESSON, EERO KOIVISTO JA OLA RUNE

Ryhdy kumppaniksemme

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella mahdollisuudesta ryhtyä DUXin kumppaniksi? Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.