Siirry pääsisältöön

Selkärangan terveys

Meiltä löydät kaiken tarvittavan

Selkäkipusi on hallinnassasi. Oikeanlaisen sängyn valitseminen helpottaa oloasi ja saattaa muuttaa elämäsi kokonaan. DUX antaa paineettoman lepoasennon, joka on hyväksi selkärangallesi.

Pidä selkäranka suorassa

Kun nukut, selkäsi ei välttämättä saa tarvitsemaansa lepoa. Kun oikeanlainen tuki puuttuu, selkälihaksesi voivat jännittyä koko yön ajaksi. Siksi suunnittelemme tuotteita, jotka tukevat selkärankaasi dynaamisesti pitäen sen suorassa koko yön. Kuvittele nukkuvasi sängyllä, joka mukautuu kehosi muotoihin ja liikkeeseen. Miten se vaikuttaisi sinuun? Luonnollinen asento. Rentoutuneet lihakset. Vähemmän kipuja. Parempi verenkierto. Mahdollisuus palautua täysin yön aikana. DUX-sänky tarjoaa sinulle kaiken tämän.

Oikea nukkuma-asento

Kylkiasento on paras nukkuma-asento, ja seuraavaksi kerromme syyn siihen. Se on nimittäin ainoa asento, jossa selkäranka suoristuu. Selkärankaan kohdistuu hyvin vähän painetta, kun makaat kyljelläsi. Sikiöasennossa nukkuminen lievittää alaselän painetta vieläkin enemmän.

Tohtori Jason Gordon, jolla on kahden vuosikymmenen kokemus selkäkivun hoidosta

Selkäkivun lievittäminen

Räätälöity tarpeisiisi

Yksilöllinen Pascal-mukavuusvyöhykejärjestelmä

Uskomme, että yhtä kaikille sopivaa ratkaisua ei ole olemassa, ja siksi tarjoamme juuri sinun tarpeisiisi mukautettuja ratkaisuja. Jos et ole kumppanisi kanssa saman mallinen, kokoinen ja painoinen, tarvitset sängyn, joka ottaa huomioon luonnolliset eronne.

Sängyn molemmat puolet on Pascal-kasettijärjestelmämme ansiosta mahdollista säätää kummallekin nukkujalle sopivaksi. Vaihdettavat jousikasetit antavat keholle optimaalisen tuen ja takaavat nukkumismukavuuden. DUX-sängyssä mukavuudesta ei tarvitse koskaan tinkiä.

Lue lisää

Ristiselän tuki

Riippumatta siitä, onko kyseessä pysyvä sairaus vai tilapäinen vaiva tai vaihe, kuten urheiluvamma tai raskaus, saatat tarvita parempaa ristiselän tukea nukkuessasi. DUX 8008 -malli on täydellinen ratkaisu tarpeisiisi, sillä siinä on myös irrotettava käsikampi.

DUX 8008 ja ristiselän tuki

Erilaisia sänkyjä erilaisiin tarpeisiin

Ainutlaatuinen yhteen liitetty kierrejousisto, yksilöllistä tukea antava Pascal-mukavuusvyöhykejärjestelmä, säädettävä ristiselän tuki. Käytämme kaikissa sänkymalleissamme vain laadukkaimpia materiaaleja, jotka on valittu niiden erinomaisten ominaisuuksien perusteella. Haluamme, että patjamme on viimeinen luksuspatja, joka sinun koskaan täytyy ostaa. Hemmottele itseäsi ja löydä jo tänään juuri sinulle sopiva ylellinen sänky, jotta voit nukkua yösi paremmin.

Löydä oma sänkymallisi

selkärangan terveys

Kovan sängyn myytti

Perinteisesti patjat on valmistettu materiaalista, joka puristuu kokoon, minkä vuoksi ne ovat painuneet keskeltä. Selän roikkuva asento aiheutti selkäkipuja, joten tukeva sänky tuntui siksi parhaalta vaihtoehdolta.

Tieteen tukema totuus on, että sänkysi ei saa olla liian kova eikä liian pehmeä. Jotta pystyt arvioimaan patjan sopivuuden, sinun on tiedettävä, miten hyvin se tukee selkärankaasi. Kun lihaksesi voivat täysin rentoutua, selkärankasi on oikeassa linjassa. Vasta sitten olet oikealla tiellä ja nukut mahdollisimman mukavasti pitäen samalla huolta selkärankasi terveydestä.

Lue lisää

Patjalla on merkitystä

Miten sänky voi helpottaa selkäkipuja

Lääketieteellisten tutkimusten mukaan yli 80 % ihmisistä kärsii selkäkivusta jossain elämänsä vaiheessa. Lihakset tekevät päivän aikana työtä suojatakseen selkärankaa. Ne ansaitsevat yön ajaksi tauon. Selkäkipuja on monenlaisia, mutta onneksi niihin on olemassa erilaisia ratkaisuja. Riippumatta siitä, kärsitkö ala-, keski- vai yläselkäkivuista tai niskasärystä, meillä on tarjolla kipuja lievittäviä tyynyjä, sänkyjä ja patjoja.

Insinöörimme ovat vuodesta 1926 lähtien perehtyneet selkäkipuun ja tutkineet ihmisten nukkumistottumuksia. Heidän tähtäimenään on ollut luoda optimaalinen nukkumisympäristö, joka helpottaa niska- ja selkäkipuja. Kun olet saanut tietää lisää erilaisista selkäkivuista, voit alkaa etsiä itsellesi täydellistä, juuri sinulle räätälöityä DUX-ratkaisua.