Siirry pääsisältöön

Unitiedettä

Tavoitteemme on luoda nukkumisympäristö, jossa nukut syvää unta.

Otamme unen vakavasti. Me tutkimme sitä. Me mittaamme sitä. Tutkimme sen jokaista osa-aluetta. DUX High-Performance Sleep -järjestelmä on yli 90 vuoden tutkimus- ja kehitystyön tulos. Tuotteemme tarjoavat ylivertaista, kehon ergonomian huomioivaa tukea, jonka ansiosta yöunesi laatu paranee merkittävästi.

Nuku paremmin, onnistu paremmin

Miksi nukut paremmin DUX-sängyssä? Kun kehosi vajoaa niin syvälle patjaan, että se vaimentaa kehosi liikettä, aivosi lähettävät signaalin, jonka voimakkuus riittää herättämään sinut syvästä unesta. Jotta näin ei kävisi, tarvitset syvän unen antavan patjan, joka mukautuu dynaamisesti kehosi liikkeisiin. Mullistava, tieteeseen pohjautuva DUX-patja mukautuu kehosi painoon ja muotoon. Se liikkuu, kun sinä liikut. Se myötäilee kehosi muotoja antaen aktiivista tukea. Laadukas uni DUX-sängyssä parantaa keskittymiskykyä, auttaa tehostamaan päätöksentekoa ja hidastaa ikääntymisprosesseja.

Karoliinisen instituutin tutkimus

Ruotsalaisen Karoliinisen instituutin riippumattomassa unitutkimuksessa mitattiin uni-valverytmiä. Tutkijat mittasivat erilaisilla jousitetuilla patjoilla nukkuvien henkilöiden EEG-käyrän saadakseen selville aivokuoren sähköisessä toiminnassa tapahtuvat muutokset. Tutkimus osoitti, että DUX-sängyssä nukkuneet eivät ainoastaan saavuttaneet syvän unen vaihetta nopeammin vaan se myös kesti pitempään.

Miksi syvä uni on niin tärkeää?

Tutkimukset ovat osoittaneet, että uni on hyvin aktiivinen tila. Vaihdamme asentoa koko yön, mikä ylläpitää hyvää verenkiertoa. Elimistö vapauttaa nukkuessamme tärkeitä hormoneja. Immuunijärjestelmämme uusiutuu ja aivojen tärkeät puhdistusjärjestelmät aktivoituvat. Syvä uni on unen ainoa vaihe, jossa keho voi korjata ja uudistaa kudoksia, rakentaa luuta ja lihasta ja samalla vahvistaa immuunijärjestelmää.

Selkäkivun lievittäminen

Selkäkipusi on hallinnassasi. Oikeanlaisen sängyn valitseminen helpottaa oloasi ja saattaa muuttaa elämäsi kokonaan.

Hengittävä sänky

Jousiston ympärillä olevan tilan ansiosta sänkymme hengittävät ja siirtävät ruumiinlämmön pois patjasta. Ilmavirtaus vähentää hajuja ja edistää ilmanvaihtoa, mikä estää bakteerien ja sienten kasvua.

Yksilöllinen Pascal-mukavuusvyöhykejärjestelmä

Saman vuoteen jakavat ihmiset ovat erilaisia, ja me DUXilla olemme ottaneet sen huomioon sänkyjemme suunnittelussa. Vaihdettavista jousikaseteista koostuvan ainutlaatuisen Pascal-järjestelmämme ansiosta sängyn eri puolet voidaan mukauttaa yksilöllisesti.

Tunne ero

Mikään ei ole parempi tapa kokea DUX-sänky kuin kokeilla sitä itse. Älä jää epäröimään sängyn valinnassa. Etsi lähin myymälä ja kokeile DUX-sänkyä itse.

Etsi liike

Aiheeseen liittyvää