Siirry pääsisältöön

Mukauta oma puolesi sängystä itsellesi sopivaksi

Yksilöllinen Pascal-mukavuusvyöhyke järjestelmä

Saman vuoteen jakavat ihmiset ovat erilaisia, ja me DUXilla olemme ottaneet sen huomioon sänkyjemme suunnittelussa. Vaihdettavista jousikaseteista koostuvan ainutlaatuisen Pascal-järjestelmämme ansiosta sängyn eri puolet voidaan mukauttaa yksilöllisesti. Tavoitteemme on, että kehosi saa optimaalista tukea ja nukut hyvin mukavuudesta tinkimättä.

Jokainen keho on ainutlaatuinen

Kasetit on suunniteltu eri kehotyypeille ja kehon osille sopiviksi. Siksi niiden rakenteessa ei ole otettu huomioon ainoastaan painoa ja pituutta vaan myös hartioiden leveys, lantion koko ja lihaksisto. Sinun alaselkäsi saattaa tarvita enemmän tukea, jotta selkärankasi pysyy oikeassa asennossa, kun taas kumppanisi voi kaivata patjalta enemmän joustavuutta.

Näin se toimii

Pascal -järjestelmällä varustetun DUX-sängyn kasettisuojan voi avata, jolloin esiin tulee kuusi vaihdettavaa jousikasettia, kolme kummallakin puolella. Kasetit voi järjestää uudelleen vartalon koon, muodon ja tarpeiden mukaan.

VAIHE 1

Poista petauspatja

VAIHE 2

Avaa yläpatjan vetoketju

VAIHE 3

Valitse oikea kovuus: pehmeä, keskikova tai kova

VAIHE 4

Nauti omasta puolesta sänkyäsi

Kolmen alueen tuki

Jalat, lantio ja olkapäät tarvitsevat kaikki erilaista tukea. DUX-sängyssä olemme ottaneet sen huomioon, minkä ansiosta tunnet olosi mukavammaksi koko kehosi mitalta. Olkapäiden jousikasetti vähentää verenkiertoa haittaavien painepisteiden muodostumista. Lantion tukikasetti auttaa pitämään selkärangan suorana ja rentona. Jalkaosan kasetti puolestaan kohottaa hieman jalkoja auttaen pitämään selkärangan suorassa ylläpitäen samalla jalkojen verenkiertoa.

Nerokkaat jouset

Jousien rakenne ja niiden valmistuksessa käytetty terästyyppi ovat vuosien tutkimus- ja testaustyön tulos. Jokainen jousi on kalibroitu siten, että se antaa tarkan nosteen ennalta määritellylle painotasolle.

Pascal: mies ja mitta

Nimesimme patentoidun kasettijärjestelmämme ranskalaisen fyysikon ja matemaatikon Blaise Pascalin mukaan. Pascal on kansainvälinen paineen mittayksikkö — me viittaamme sillä jokaisen jousen tarkkaan määritettyyn paineenkestoon, jotta sänkyjemme jousisto pystyy tukemaan erikokoisia, -muotoisia ja -painoisia kehoja.

Huolehdi terveydestäsi

DUX on muutakin kuin pelkkä sänky. Se on hyvinvoinnin lähde. Kärsitpä selkäkivuista tai levottomista öistä hyvää asentoa etsien, DUX High-Performance Sleep -järjestelmän ansiosta voit saada levollisen yön ja kaipaamasi helpotuksen.

Tunne ero

Mikään ei ole parempi tapa kokea DUX-sänky kuin kokeilla sitä itse. Älä jää epäröimään sängyn valinnassa. Etsi lähin myymälä ja kokeile DUX-sänkyä itse.

Etsi liike

Aiheeseen liittyvää