Siirry pääsisältöön

Huonekalut

Puurunkoinen Domus

Kaunis, käsintehty nojatuoli, joka sopii tyylikkäimmän nurkkasi kalusteeksi tai koko huoneen katseenvangitsijaksi.

Puurunkoinen Domus

Klassinen nojatuoli moderniin, persoonalliseen kotiin tai julkisiin tiloihin.

Domus puu öljytty tammi tosca M476/24 chestnut
Domus puu öljytty tammi tosca M476/24 chestnut
Domus puu tammi tosca
Domus puu tammi tosca
Domus puu tammi tosca
Domus puu tammi tosca
Domus puu tammi tosca

Toiminnot

  • Saatavana kangas- tai nahkaverhoiltuna.
  • Runko vahaöljyttyä tammea, pellavaiset kannatinhihnat
  • Tyynyt on täytetty kylmävaahdolla

Kuvaus

Domus-tuolissa on massiivitammirunko, joka on käsitelty vahaöljyllä. Tyynyt on nahka- tai kangasverhoiltu, ja tuolissa on puinen sälepohja. Tyynyt on valmistettu kylmäkovetetusta vaahtomuovista, mikä takaa niiden mukavuuden ja pitkän käyttöiän. Tuolin selkäosa koostuu puisista pinnoista, ei käsinojia. Tuoli vie vain vähän tilaa, minkä ansiosta se on helppo sijoittaa minne tahansa. Tuoliin kuuluu myös yhteensopiva rahi ja pöytä, jotka myydään erikseen. Norm Architects uudisti vuonna 2020 Domus-tuolin osana DUX Domus -malliston päivitystä. DUX ja Norm Architects innostuivat Domus-tuolista tutkiessaan vanhojen klassikkotuolien arkistoa erään aikaisemman yhteistyöprojektin aikana, ja tuoli päätettiin ottaa takaisin valikoimaan. Domus-mallisto koostuu puisesta Domus-tuolista ja yhteensopivasta rahista, teräsrunkoisesta Domus-tuolista ja Domus-pöydästä.

Mitat

Nojatuolit

Mukauta

DUX-nojatuoleihin on saatavana erilaisia DUX-kangas ja -nahkaverhoiluja. Käytämme ainoastaan laatumateriaaleja eri hintaluokista. DUX valitsee kankaat ja nahat niiden laadun, kestävyyden, nukkaantumattomuuden, hankaus- ja valonkestävyyden sekä kestävän tuotantotavan perusteella.

Etsi liike

Lisää nojatuoleja

The Norm Architects team and the Domus steel easy chair

Modernia muotoilua

Norm Architects

Yhteistyömme Norm Architectsin kanssa alkoi Tukholman muotiviikolla 2019. He saavat inspiraatiota perinteistä ja normeista sekä jatkuvasta arkkitehtuurin ja estetiikan muutoksesta onnistuen tasapainottamaan modernismia ajattomuudella.

Lue lisää

Lisää huonekaluja