Siirry pääsisältöön

Huonekalut

Jetson

Ylivoimaista istumamukavuutta, moderni muotoilu, helppo sijoittaa tilaan – oikea kodin aarre.

Jetson

Ikoninen nojatuoli, jonka on suunnitellut Bruno Mathsson. Jetson-tuolissa näkyy Mathssonin arvostus niin tuolin käyttömukavuutta kuin klassista ruotsalaista modernia muotoilua kohtaan. Tuolissa on kulhomainen istuin, ergonomisesti muotoiltu korkea selkänoja ja niskatyyny. Kääntyvässä kromatussa jalustassa on ainutlaatuinen palautusmekanismi.

Jetson kromi dakota 24
Jetson musta dakota 88
Jetson Inspiration match dakota 88
Jetson vihreä match elmo rustical 98955
 Jetson match dakota 24
Jetson 69 kromi flax 21
Jetson kromi elmo rustical 22679
Jetson kromi classic soft 25

Toiminnot

  • Saatavana useita värejä sekä erilaisia kangas- ja nahkaverhoiluja.
  • Istuinosaa tukevat kromiputket, väreinä musta ja vihreä, tukikangas ja nahkareunus
  • Tyynyt on tikattu ja täytetty polyeetterillä
  • Krominen pyörivä jalka ja muistitoiminto

Kuvaus

Jetson on ruotsalaisen kalustesuunnittelun ikoni. Bruno Mathsson työskenteli kolme vuotta tämän futuristisen lepotuolin parissa, joka on saanut nimensä amerikkalaisesta televisiosarjasta. Tuoli esiteltiin ensimmäistä kertaa Tukholman Nordiska Gallerietissa vuonna 1969 järjestetyssä näyttelyssä, ja se oli huikea menestys. Jetson on virstanpylväs Bruno Mathssonin tuotannossa, ja se on saanut paljon jäljittelijöitä. Lepotuolin istuin on kulhomainen ja selkäosa ergonomisesti muotoiltu, lisäksi siinä on niskatuki. Jalustassa on ainutlaatuinen muistitoiminto, minkä ansiosta tuoli palaa takaisin alkuperäiseen asentoonsa.

Mitat

Nojatuolit

Mukauta

DUX-nojatuoleihin on saatavana erilaisia DUX-kangas ja -nahkaverhoiluja. Käytämme ainoastaan laatumateriaaleja eri hintaluokista. DUX valitsee kankaat ja nahat niiden laadun, kestävyyden, nukkaantumattomuuden, hankaus- ja valonkestävyyden sekä kestävän tuotantotavan perusteella.

Etsi liike

Ikoninen ruotsalainen muotoilu

Bruno Mathsson

Kukaan ei ole jättänyt suurempaa jälkea moderniin ruotsalaiseen huonekalusuunnitteluun. Yhdessä olemme luoneet monia ajattomia designklassikoita.

Lue lisää Bruno Mathssonista

Jetson

Jetson

Katso myös

Lisää huonekaluja