Siirry pääsisältöön

Virallinen sänkytoimittaja

Meillä on ilo ilmoittaa, että DUXIANAsta on tullut Tottenham Hotspur -jalkapalloseuran virallinen sänkytoimittaja. Tottenham Hotspur on päättänyt luottaa DUX-sänkyihin, sillä heille ne eivät ole pelkkiä sänkyjä vaan pikemminkin hyvinvointia edistävä nukkumisjärjestelmä.

Hotspurin jäsentarjous

Nauti mukavuudesta Tottenham Hotspur -pelaajan tavoin
 

15 % alennusta DUXIANA-mallistosta One Hotspurin jäsenille 

Ota yhteyttä

Täydellinen yhteistyökumppanuus

Kaksi ikonista, pitkät perinteet omaavaa brändiä aloittaa yhteistyön. Molemmille terveys, hyvinvointi ja kestävyys ovat sydämenasioita. Odotamme innolla, että pääsemme tekemään yhdessä upeita asioita aloittamalla pitkäkestoisen yhteistyön myös monilla muilla alueilla nukkumisen lisäksi. Keskitymme tietysti ensisijaisesti kehittämään tätä upeaa tiimiä omalla osaamisellamme.

Tottenham Hotspur

- 139 vuotta Englannin liigan historiaa
- Terveellisen ja aktiivisen elämäntavan edistäminen
- Kestävä kehitys
- Hiilijalanjäljen pienentäminen, mukaan lukien omien vihannesten kasvattaminen
- Mind, Body and Spurs -ohjelma


"Olemme iloisia voidessamme liittää Duxianan kasvavaan toimittajaperheeseemme. Duxiana on jo pitkään suunnitellut ja valmistanut parhaita nukkumisjärjestelmiä terveyden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Odotamme innolla tuotteiden saapumista pelaajien majoitustiloihin The Lodge -majoituskeskukseen."

- Fran Jones, Tottenham Hotspurin kumppanuusjohtaja

Duxiana

- 96 vuotta laatua, innovaatioita ja käsityötaitoa
- Edistämme terveellistä unta
- Kestävä kehitys
- Mukavuus
- Hiilijalanjäljen pienentäminen
- Terveys ja hyvinvointi


"Olen erittäin ylpeä siitä, että brändimme on valittu Tottenham Hotspur -jalkapalloseuran viralliseksi sänkytoimittajaksi. Päätös oli helppo tehdä, kun meille tarjoutui tilaisuus työskennellä näin upean maailmanlaajuisen brändin kanssa, joka panostaa terveyteen ja hyvinvointiin parantamalla unta ja joka on yhtä omistautunut kestävän kehityksen edistämiseen kuin me. Odotamme innolla yhteistyötä klubin kanssa ja haluamme antaa oman panoksemme tiimin menestykselle!"

- Henrik Ljung, DUXIANAn toimitusjohtaja

Terveys ja hyvinvointi Tottenham Hotspurissa

"DUX-sänky on markkinoiden paras, ja Tottenham Hotspur pyrkii jatkuvasti parantamaan toimitilojaan ja pelaajille tarjoamiaan tuotteitaan. DUX-sänky on enemmän kuin pelkkä sänky – sen täysin mukautettava nukkumisjärjestelmä on meille keskeinen työkalu, joka auttaa pelaajiamme palautumaan mahdollisimman hyvin unen aikana. Sen jälkeen, kun DUX-sängyt otettiin käyttöön huippumodernissa majoituskeskuksessamme, pelaajien kyky sopeutua vaativiin aikatauluihin on parantunut entisestään.

- Geoff Scott, urheilulääketieteen ja urheilutieteen johtaja, Tottenham Hotspur

Lue, miksi uni on välineurheilua

Välineurheilu tarkoittaa, että välineiden laatu (materiaali, kokoonpano/materiaalikoostumus) voi vaikuttaa ratkaisevasti lopputulokseen. Mitä parempia välineitä urheilulajissa käytetään, sitä parempia tuloksia saadaan. Sama koskee sänkyjämme, joiden materiaalit, rakenne ja muotoilu vaikuttavat nukkumismukavuuteen ja unen laatuun.

Lue lisää täältä

Unitiedettä

Tavoitteemme on luoda nukkumisympäristö, jossa nukut syvää unta.

Otamme unen vakavasti. Me tutkimme sitä. Me mittaamme sitä. Tutkimme sen jokaista osa-aluetta. DUX High-Performance Sleep -järjestelmä on yli 90 vuoden tutkimus- ja kehitystyön tulos. Tuotteemme tarjoavat ylivertaista, kehon ergonomian huomioivaa tukea, jonka ansiosta yöunesi laatu paranee merkittävästi.

Lisätietoa unitieteestämme

Ympäristöajattelumme

Valitsemme vastuullisesti

DUX-sängyn innovatiivinen rakenne koostuu yksilöllisesti mukautettavista osista. Osat ovat vaihdettavissa, ja jotkut niistä voidaan jopa vaihtaa parempiin. Uudistettavan ulkoasun kantavana ajatuksena on, että DUX-sänky on viimeinen sänky, joka sinun koskaan tarvitsee hankkia. Sänkymme on tehty kestämään. Sen takaavat korkealaatuiset materiaalit ja ruotsalainen käsityötaito, jolla on 95 vuoden perinteet. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä pitempään sänkymme kestävät, sitä vähemmän niitä päätyy kaatopaikoille.

Lue lisää kestävyystyöstämme