Siirry pääsisältöön

Paras tyyny niskakipuun

Sinun ei tarvitse enää etsiä parasta tyynyä niskakivun lievittämiseen: DUXIANA on keksinyt sen. Uniasiantuntijamme kehittävät jatkuvasti nukkumisteknisiä innovaatioita ja suunnittelevat ratkaisuja yleisiin nukkumisen ongelmiin. Vaalimme kaikkien tuotteidemme laatua yhtä omistautuneesti, olipa kyseDUX-sängyistä tai sänkytarvikkeista, hienoimmista materiaaleista valmistetuista vuodevaatteista tai untuvatuotteista. DUX-tyynyt eivät tee tästä poikkeusta.

Useimmat aikuiset kärsivät niskakivusta jossakin elämänsä vaiheessa. Se on ikävä vaiva, joka voi johtua huonolla tyynyllä nukkumisesta. Lisäksi huono tyyny voi pahentaa särkyä.

Sen vuoksi olemme kehittäneet Xleep-tyynyn, jossa yhdistyvät luovalla tavalla mikrojousiteknologia ja tuttu, ylellinen untuva. Aktiivisesti tukeva mikrojousiydin varmistaa, että niskasi ja pääsi pysyvät samassa linjassa selkärankasi kanssa. Untuvainen pehmentävä ulkokerros takaa mukavat unet. Kekseliään mikrojousiytimensä ansiosta Xleep-tyyny säilyttää muotonsa ja mukautuvaisuutensa vuosi toisensa jälkeen.

Hyvä nukkuma-asento on tärkeä kipeille ja ylirasittuneille lihaksille, jotta ne pystyvät rentoutumaan ja uudistumaan yön aikana. Hyvään nukkuma-asentoon kuuluu selkärangan suorana pysyminen – ja tietenkin myös niskan. Kaularanka – selkärangan seitsemän ylintä nikamaa – ansaitsee saman huomion kuin ala- ja keskiselkäsi. Hyvä tyyny auttaa sinua säätelemään nukkuma-asentoasi ja säilyttämään mukavan asennon koko yön riippumatta siitä, miten paljon pyörit unissasi.

Allergioista kärsivien ei tarvitse pelätä Xleepin untuvakerrosta: sen voi poistaa pesua varten. Xleep-tyynyssä on lisäksi irrotettava kaulatuki, joka antaa lisätukea silloin, kun sitä eniten tarvitset. Se antaa tukea väsyneille niskalihaksillesi, kun olet tuijottanut pitkän päivän tietokoneen ruutua tai matkustanut ahtaassa autossa tai lentokoneessa. Jos et yövy matkallasi hotellissa, jossa on DUX-sänky, pakkaa Xleep-tyyny mukaasi ja nuku yhtä mukavasti kuin kotonasi. Komponenttijärjestelmämme ansiosta voit muokata nukkumisympäristöstäsi juuri sinulle sopivan: Xleep-tyynyn ainutlaatuisen mukavasta muotoilusta nauttivat myös ne, jotka eivät kärsi niskakivuista.

Etsi lähin liike, jossa voit kokeilla Xleep-tyynyä. Valikoimaamme kuuluu myös muita untuvatyynyjä ja -peittoja. Lisäksi tarjolla on sängynpäätyjä ja tietenkin DUX-sänkyjä. Asiantuntijamme kehittävät tuotteitamme jokaista yksityiskohtaa hioen tukeakseen selkärangan terveyttä ja löytääkseen ratkaisuja uniongelmiin. Tutustu niskaa tukevia tyynyjä katsellessasi myös sänkyvalikoimaamme, ja pyydä myyjää kertomaan, miten sänkymme voivat lievittää selkäkipuja.

Aiheeseen liittyvää

Tutustu muihin tuotteisiin

Tunne ero

Mikään ei ole parempi tapa kokea DUX-sänky kuin kokeilla sitä itse. Älä jää epäröimään sängyn valinnassa. Etsi lähin myymälä ja kokeile DUX-sänkyä itse.

Etsi liike