Siirry pääsisältöön

DUXIANAsta tulee Tottenham Hotspurin virallinen sänkytoimittaja

DUXIANA – DUX-sänkyjen valmistaja tunnetaan unen optimoinnista hyödyntämällä edistynyttä teknologiaa ja kestäviä materiaaleja – yritys on nyt Tottenham Hotspur -jalkapalloseuran virallinen sänkytoimittaja.

Jokaisessa The Lodgen huoneessa on huippuluokan DUX 8008 -nukkumisjärjestelmä tyynyineen. The Lodge on huippumoderni majoituskeskus Hotspur Wayn harjoituskenttien läheisyydessä. Siellä pelaajamme saavat mahdollisimman hyvät unet ja palautuvat rasituksesta.

Hyvien unien takaamiseksi myös jatkossa pelaajillemme tarjotaan samanlaiset sängyt ja tarvikkeet myös kotiin.

Duxin 8008-sänky koostuu kolmesta kerroksesta ainutlaatuisia yhteen liitettyjä kierrejousia, jotka tukevat kehoa hyvin. Kahdessa kerroksessa on luonnonlateksia ja säädettävä ristiselän tuki, jotka yhdessä tarjoavat verratonta mukavuutta ja aktiivista tukea koko keholle.

DUXIANAn tavoite on valmistaa markkinoiden kestävimpiä sänkyjä, joiden valmistuksessa käytetään korkealaatuisia ja pitkäikäisiä materiaaleja, kuten hitaasti kasvavaa ruotsalaista mäntyä, ruotsalaista terästä, tiheäksi kudottua puuvillaa ja parakautsupuusta kerättyä luonnonlateksia.

tottenhamdux.jpg

Tottenham Hotspurin urheilulääketieteen ja urheilutieteen johtaja Geoff Scott sanoo: "Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimitilojamme ja pelaajille tarjoamiamme tuotteita. DUX-sänky on enemmän kuin pelkkä sänky – sen täysin mukautettava nukkumisjärjestelmä on meille keskeinen työkalu, joka auttaa pelaajiamme palautumaan mahdollisimman hyvin unen aikana. Sen jälkeen, kun DUX-sängyt otettiin käyttöön huippumodernissa majoituskeskuksessamme, pelaajien kyky sopeutua vaativiin aikatauluihin on parantunut entisestään.

DUXin & DUXIANAn toimitusjohtaja Henrik Ljung sanoo: "Olen erittäin ylpeä siitä, että brändimme on nimitetty Tottenham Hotspur -jalkapalloseuran viralliseksi sänkytoimittajaksi. Päätös oli helppo tehdä, kun meille tarjoutui tilaisuus työskennellä näin upean maailmanlaajuisen brändin kanssa, joka keskittyy terveyteen ja hyvinvointiin unta parantamalla ja joka on yhtä omistautunut kestävälle kehitykselle kuin me. Odotamme innolla yhteistyötä klubin kanssa ja haluamme päästä auttamaan tiimiä menestymään!"

GettyImages-1424685554.jpg

Aiheeseen liittyvää