Siirry pääsisältöön

DUX mukana vuoden 2022 Forbesin Travel Guiden tähtituotteiden Brand Officials -luettelossa

Penelope Smith | Evins Group

New York, 9. toukokuuta 2022 – Forbes Travel Guide ("FTG") on valinnut DUXin Brand Official -tuotteiden joukkoon. FTG on alkuperäisen viiden tähden luokitusjärjestelmän perustaja. DUXIANA liittyy vaikuttavaan FTG:n Brand Officials -brändien joukkoon sänkyjen valmistajana. Kaikki brändit on valittu huolellisesti oman alansa huippuosaamisen perusteella.

Forbes Travel Guide -matkaopas tunnetaan arvostetuista tähtiluokituksistaan, joita se antaa vuosittain hotelleille, ravintoloille ja kylpylöille ympäri maailmaa. Jokainen Brand Official -brändi valitaan samoin kriteerein, mikä varmistaa, että brändi on korkeatasoinen ja ilmentää täydellisesti tähtiluokituksen antavia ominaisuuksia. Brand Official -ohjelma yhdistää toisiinsa tähtiluokitukset ja poikkeukselliset brändit, jotka ovat omistautuneet palvelemaan vaativia asiakkaita.

DUX on maailmankuulu ruotsalainen patjayritys, joka on suunnitellut hyvinvointia edistäviä sänkyjä vuodesta 1926 lähtien. Yritys valmistaa patjoja, jotka on suunniteltu kestämään eliniän. Sen vaihdettavat, päivitettävät ja uudistuvat mallit takaavat, että kaatopaikoille päätyy vähemmän sänkyjä. Tämä legendaarinen ruotsalainen lifestyle-yritys valmistaa edelleen edistyksellisten sänkyjen lisäksi ikonisia ruotsalaisia kalusteita. Duxin sänkyjä on hankittu maailman hienoimpiin viiden tähden hotelleihin.

"DUX on upea lisä vuoden 2022 Brand Officials -tuotteiden joukkoon. Kaikki tuotteet on huolella valikoitu, jotta matkailijat voivat nauttia parhaista tuotteista, palveluista ja kokemuksista", sanoo Hermann Elger, Forbes Travel Guiden toimitusjohtaja. "DUX nostaa kestävien patjanvalmistajien rimaa keskittyen tarjoamaan kokeneille matkailijoille sopivaa luksusta, jota he ovat tottuneet odottamaan tähtiluokituksen saaneilta tuotteilta."

"Perheeni on jo vuodesta 1926 lähtien pyrkinyt tuomaan kaikkein edistyksellisempiä sänkyjä luksuspatjojen markkinoille ja maailman parhaisiin hotelleihin, jotta matkailijat eivät joudu tinkimään palauttavasta yöunesta", DUXin toimitusjohtaja Henrik Ljung sanoo. "Jatkamme tieteellisen unitutkimuksen hyödyntämistä kehittäessämme laadukkaita ja mukavia tuotteita. DUX mullistaa patjamarkkinat myös harkitulla ja kestävällä muotoilulla. DUX-sängyt tarjoavat täydellistä tukea ja mukavuutta, esteettistä muokattavuutta ja tyylikkäitä lisäosia. Sänkymme on suunniteltu kestämään aikaa. Olemme ylpeitä kumppanuuksistamme maailman parhaiden hotellien kanssa ja ympäristövaikutuksemme minimoimisesta."

DUX on mukana Forbes Travel Guide -oppaan Brand Officials -ohjelmassa, johon on valittu myös brändit Biologique Recherche, Frette, Hyperice, Jet Linx ja Lutron.

TIETOA DUXISTA
DUX on jo yli 95 vuoden ajan yhdistänyt tieteen ja ympäristönsuojelun maailmanluokan käsityötaitoon valmistaakseen maailman edistyksellisimpiä sänkyjä ja huonekaluja. DUX-teknologia perustuu unen fysiologiseen ymmärtämiseen. Sen muotoilulle ovat luonteenomaista puhtaat ja nykyaikaiset linjat. Kaikki DUX-tuotteet on valmistettu huippumateriaaleista ruotsalaisella käsityö- ja insinööritaidolla ergonomian tutkimukseen perustuen. 

TIETOA FORBES TRAVEL GUIDE -MATKAOPPAASTA
Forbesin Travel Guide tarjoaa ainoana toimijana maailmanlaajuisen luksushotellien, ravintoloiden ja kylpylöiden luokitusjärjestelmän. Anonyymit ammattitarkastajat arvioivat kohteita jopa 900 objektiivisen standardin pohjalta. Arvioinneissa keskitytään erityisesti erinomaiseen palveluun, mikä auttaa vaativia matkailijoita valitsemaan maailman parhaat luksuselämykset. Ainoa tapa saada viisi tai neljä tähteä tai suosituksemme on ansaita se riippumattomassa arviointiprosessissamme. Saat Forbesin Travel Guidesta lisätietoa osoitteessa forbestravelguide.com.

Aiheeseen liittyvää

TERVETULOA NAUTTIMAAN MUKAVUUDESTA

DUX HOSPITALITY -MALLISTO

Yli 150 maailman ylellisintä hotellia luottaa DUX-sänkyjen korkeaan laatuun. Tutustu DUXin Hospitality-mallistoon, joka tarjoaa vieraillesi hyvät yöunet.

Tutustu mallistoomme Tutustu Forbesin Travel Guide -oppaaseen

HOTELLITARJOUS

KOKEILE JA OSTA!

Paras tapa kokea, miten DUX eroaa muista sängyistä, on nukkua siinä yksi yö. Kun yövyt kumppanihotellissamme, voit saada jopa 500 £:n hyvityksen, kun ostat DUX-sängyn. Niin yksinkertaista se on!

Hotellitarjous Etsi hotelli