Siirry pääsisältöön

Mukauttaminen

Tarpeisiisi mukautettu sänky

Tutustu DUX-sängyn eri osiin. Autamme sinua varmistamaan, että valintasi vastaa täydellisesti tarpeitasi.

Patjan kovuus

Patjan kovuus tulee säätää kehosi painon, nukkumisasennon ja omien mieltymystesi mukaan. Sopiva kovuus on erittäin tärkeä selkäkipujen ja verenkierto-ongelmien välttämiseksi. Pehmeä patja on ihanteellinen valinta kevyille tai kyljellään nukkuville, kun taas kova patja on tarkoitettu keskiraskaille ja painaville nukkujille, jotka nukkuvat mielellään selällään. Erityisen tukevaa patjaa suosittelemme painaville nukkujille, jotka nukkuvat mieluiten selällään tai vatsallaan.

Petauspatja

Tarjoamme viisi erilaista petauspatjaa DUX-sänkyyn: Xupport, Xupport napeilla, Xupport Plus, Xupport Xoft ja ainutlaatuinen Pascal de Luxe, jonka sisällä on yksilölliset mukavuusvyöhykkeet. Petauspatjat eivät ole kiinni sängyssä, joten ne on helppo vaihtaa.

Tutustu petauspatjoihin

Pascal-järjestelmä

DUXin ainutlaatuinen, vaihdettavien jousistokasettien järjestelmä on paras vaihtoehto, kun haluat sängyn, joka mukautuu sinun ja kumppanisi tarpeisiin.

Jalkasarjat

Voit valita sängyn jalkojen tyylin, korkeuden ja värin. Jalkojen asentaminen on helppoa – ne kiinnitetään runkoon kiertämällä ne paikalleen.

Tutustu valikoimaamme

Sänkytarvikkeet

Täydennä DUX-kokemustasi valitsemalla sänkyysi laadukkaat tarvikkeet.