Siirry pääsisältöön

Pater Noster – majakoiden kuningas – rakennettiin ulkosaaristoon, yhdelle Ruotsin tuulisimmista, karuimmista ja paljaimmista paikoista. Tämä huippumoderni mestariteos antoi toivoa ja opasti merenkulkijoita turvallisesti satamaan yli vuosisadan ajan. Majakanvartijat perheineen rakensivat sen viereen kotinsa, ja asuinkelvottomana aina pidetylle saarelle syntyi pienimuotoinen yhteisö. Yli sadan vuoden ajan he elivät täällä saaren ja meren sanelemilla ehdoilla.

Majakkamestarin talon kodin ovet ovat jälleen avautuneet, ja talo on saanut uuden ilmeen voidakseen palvella vieraita mahdollisimman hyvin. Paikka on tarjonnut turvasataman läheltä ja kaukaa saapuneille merenkulkijoille. Luonnonystävät ovat löytäneet sieltä läheisyyden luontoon ja hyvää mieltä. Se on tarjonnut myös paikan rauhaa ja hyvää seuraa kaipaaville. Siellä valo on kirkkaampi ja tuuli villimpi, meri on suolaisempaa ja merenantimet tuoreempia.

"Olemme Pater Nosterissa ylpeitä siitä ainutlaatuisesta ja laadukkaasta kokemuksesta, jonka pystymme tarjoamaan. Kumppanuutemme DUXin kanssa täydentää hotelliamme juuri oikealla tavalla. DUX-sängyt tarjoavat vieraillemme (ja meille, Mirja lisää) erinomaista mukavuutta ja hyvät yöunet. Yksiosainen sänky/patja on meille täydellinen. Se edustaa minimalistista skandinaavista muotoilua, mutta tarjoaa kuitenkin keholle ja kiireiselle mielelle lepoa ja "uudelleenlatausta" muodostaen harmonisen kokonaisuuden tämän eristyksissä olevan saaren henkeäsalpaavan hiljaisuuden ja rauhallisuuden kanssa."

Hotellin johtaja Mirja Lilja Hagsjö, Pater Noster

Pater Noster Hotel

Hamneskär

47151 Hamneskär

Ruotsi

Puhelin
+46 73 324 77 04
Sähköposti
Verkkosivusto
www.paternoster.se