Siirry pääsisältöön

Mitä välineurheilu on?

Välineurheilulla tarkoitetaan urheilulajeja, joissa varusteiden laadulla voi olla merkitystä suorituskyvyn kannalta. Mitä parempi varustus, sitä parempi suorituskyky. Samalla tavoin sängyn laadulla on suuri merkitys nukkumisesi kannalta – mitä paremmat materiaalit, rakenne ja muotoilu, sitä paremmin nukut.

Ennen eivät asiat olleet paremmin

Jos jo omistat DUXin, tiedät, että neljän sukupolven mukavuuden kehitystyö on saanut aikaan upean tuotteen.

Siitä lähtien, kun DUX perustettiin vuonna 1926, intohimona on ollut tarjota sinulle täydellinen unikokemus. Vuosien varrella on vain joitakin mainitaksemme lanseerattu useita mullistavia innovaatioita: DUX-kierrejouset, DUX-petauspatja ja Pascal-vyöhykejaottelu.

Tuotteemme perustuvat harvinaiseen yhdistelmään perinteitä ja innovaatioita, teknistä käsityötä ja näyttöön perustuvaa tiedettä. Patjat ja sängyt ovat markkinoiden edistyksellisimpiä. Tuotekehityksemme pyrkii jatkuvasti tarjoamaan parhaan mahdollisen elämyksen perinteistä tinkimättä. Ainutlaatuinen DUX-tuntuma.

Emme ajattele, että menneisyys oli parempi, vaan pyrimme jatkuvasti parempaan.

Materiaalit ja käyttömukavuus kulkevat käsi kädessä

Jos omistat jo DUXin, tiedät, että patjamme auttavat sinua nukkumaan paremmin. Koska nukkumistottumuksesi vaikuttaa päivittäisiin rutiineihisi, oikean patjan valinnalla on suuri merkitys henkilökohtaiseen hyvinvointiisi.

Nykypäivän nopea tempo vaatii palautumista sekä henkisesti että fyysisesti. Pyrimme tarjoamaan optimaalista mukavuutta aidolla käsityöllä, oikeilla materiaalivalinnoilla ja tieteeseen perustuvalla ergonomialla, jotka takaavat syvemmän unen ja paremman elämänlaadun.

Sänky on akkulaturisi

Jos sinulla jo on DUX, tiedät, että parempi uni antaa enemmän energiaa päivää varten. Kehossa on yli 37 miljardia energiaa varastoivaa solua. Se, kuinka paljon ne varastoivat, riippuu siitä, kuinka tehokkaasti lataat akkujasi. Lataus puolestaan riippuu siitä, miten tehokkaasti nukut. Mitä paremmin nukut, sitä enemmän energiaa varastoituu. Vastaavasti solujen varaus heikkenee, jos nukut liian vähän, levottomasti tai epämukavasti.

Kaikki patjamme pyrkivät optimoimaan unen laatua. Sänkyjouset, vyöhykkeet ja materiaalit toimivat yhdessä siten, että voit päästää irti kehostasi, ajatuksistasi ja tunteistasi ja nukkua syvään. Se lataa kehosi akkua tehokkaasti ja antaa lisää energiaa päivää varten. Pyri kanssamme parempaan mukavuuteen.

Hyvän unen vaaliminen

Jos omistat jo DUXin, voit tehdä sen kylvämällä ja korjaamalla sadon.

Suurin osa täällä elämässä johtuu syistä ja seurauksista. Todella hyvien tulosten saavuttamiseksi on ajateltava oikein alusta alkaen. Toki joskus käy tuuri, mutta pitkällä aikavälillä sinun on tehtävä tietoisia päätöksiä saavuttaaksesi haluamasi.

Robert Louis Stevenson keksi ilmaisun: Älä arvioi jokaista päivää satosi mukaan, vaan kylvämiesi siementen mukaan. Me täällä DUXilla voimme sanoa sen seuraavasti: Arvioi päivän tulokset yöunen jälkeen.

Maanviljelijän kannalta sadon onnistumiseksi maapohjan laatu on ratkaisevan tärkeää. Vastaavasti sänkysi laatu määrittää toipumisesi tason, sen, mitä ”keräät” päivän aikana.

Elämääsi varten suunniteltu sänky. DUX-patjan toisiinsa liitetyt kierrejouset myötäilevät kehon painoa ja muotoa. Kuormitus on tasaisempaa, mikä vähentää unen aikana liikkumista. Silloin kun liikut, kierrejousemme tukevat painonsiirtoasi. Tarvitset vähemmän voimaa. Jos etsit poikkeuksellista ergonomiaa, valitse patja, jossa on Pascal-järjestelmämme. Näin voit luoda yksilöllisiä kovuusalueita omien tarpeidesi mukaan. Ne tukevat optimaalisesti lantiota, selkää ja hartioita.

DUX on investointi, joka luo pohjan hyvälle sadolle omalla planeetalla. Kyse voi olla urasta, ihmissuhteista tai elämänilosta.

Painovoimaa ja dynaamisia kierrejärjestelmiä sinulle

Jos omistat jo DUXIN, tiedät, että rentoutumisen pitää olla helppoa. DUX-sängyssä on kierrejousemme, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi kevyeksi ja painavaksi samanaikaisesti.

Painon saa aikaan maan vetovoima. Ainutlaatuisen kierrejousijärjestelmämme ansiosta sänky on erittäin kevyt. Neljän sukupolven aikana kehittämämme sängyt jakavat painosi dynaamisesti ja takaavat syvän unen ja palautumisen. Jos etsit vartalollesi sopivaa ergonomista muotoilua, sinun tulee valita patja, jossa on ainutlaatuinen Pascal-mukavuusvyöhykejärjestelmämme.

DUX on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden rentoutua. Kun totut nukkumaan omassa DUXissasi, voit myös kehittää kykyäsi nukkua tehokkaammin.

Sängyt, jotka myötäilevät kehoasi ja tukevat sen painoa, tuntuvat kevyiltä ja tarjoavat parhaat edellytykset todelliseen mukavuuteen. Nämä sängyt on suunniteltu vuosien asiantuntemuksella ja huolellisesti valituista materiaaleista. Näiden sänkyjen nimi on DUX.

Visuaalinen tarina

Välineurheilu

Lataa visuaalinen tarina (ENG)