Siirry pääsisältöön

DUX Design Pop Up 2022

Tule tapaamaan meitä

Tänä vuonna osallistumme useille mielenkiintoisille designmessuille Milanossa, Kööpenhaminassa, Helsingissä ja Pariisissa. Tule tapaamaan meitä ja tunnustele samalla tuotteidemme laadukkaita materiaaleja – ja inspiroidu!

event-image-milano.png

6.–12. kesäkuuta

Brera Design Disctrict

Taide, muoti ja design luovat ainutlaatuisen ilmapiirin. Brera Design District on Studiolabon luoma ja kuratoima projekti. Se perustettiin vuonna 2009 alueellisena markkinointiprojektina, ja siitä tuli pian kansainvälisesti tunnustettu tapahtuma. Nykyään Brera Design District -maailmassa on kaksi tapahtumaa: Brera Design Week ja Brera Design Days, konsultointifoorumi: Brera Location ja Brera Design Apartment Showroom. Tule tapaamaan meitä H+O-asuntogalleriaan. Olemme tehneet yhteistyötä muiden brändien ja tekijöiden kanssa asuntojen moniaistillisessa suunnittelussa.

Avoinna:
Tiistai 7. kesäkuuta – sunnuntai 12. kesäkuuta: 10.00–20.00
Keskiviikkona 8. kesäkuuta: 10.00–17.00

Via Solferino 11
3. kerros
20121 Milano

Vieraile Brera Design District -tapahtuman sivustolla

event-image-copenhagen.jpg

15.–17. kesäkuuta

3daysofdesign

3daysofdesign on festivaali, jossa designin ystävät tapaavat, verkostoituvat ja kokevat muotoilun kauniissa ja vilkkaassa Kööpenhaminan kaupungissa. Festivaali järjestetään Kööpenhaminan näyttelytiloissa, myymälöissä, kaduilla, työpajoissa ja takapihoilla. Yhä useammat designin ystävät juhlivat yhdessä luovuutta. Tule tapaamaan meitä Living icons by Bruno Mathsson by DUX -näyttelyyn.

Avoinna: 10.00–17.00

Galerie Mikael Andersen
Bredgade 63
1260 Kööpenhamina

Vieraile 3daysofdesign-tapahtuman sivustolla

event-image-helsinki.png

24.–25. elokuuta

Design Helsinki

Design Helsinki esittelee johtavia suomalaisia ja kansainvälisiä sisustusbrändejä showroomeissa, näyttelyissä ja installaatioissa eri puolilla kaupunkia. Design Helsingin maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu arkkitehtejä, sisustussuunnittelijoita, vähittäismyyjiä, brändejä ja monien muiden alojen edustajia. Design Helsinki järjestetään 24.–25. elokuuta, ja se tuo esiin skandinaavista muotoilua ja visiota sekä arkkitehtuuri- ja muotoilualan sitoutumista kestävään kehitykseen. Tule tapaamaan meitä ihastuttavaan DUXIANA-näyttelytilaan.

Showroomin aukioloajat: 11–18

DUXIANA
Tehtaankatu 24
00140 Helsinki

Vieraile Design Helsinki -tapahtuman sivustolla

event-image-paris.jpg

8.–17. syyskuuta

Paris Design Week

Huippusuunnittelua rakastavat ja alan ammattilaiset voivat inspiroitua Pariisin mielenkiintoisista näyttelyistä ja tapahtumista kymmenen ohjelmaa täynnä olevan päivän ajan. Paris Design Week laajenee kahden viikonlopun mittaiseksi, jotta kaikilla vierailijoilla olisi mahdollisuus käydä katsomassa mahdollisimman monen näytteilleasettajan luomuksia. Tänä vuonna töitään esittelee 200 näytteilleasettajaa. Päivät ovat täynnä tapaamisia, cocktailtilaisuuksia, avoimia ovia, työpajoja, yksityisiä kierroksia ja pyöreän pöydän keskusteluja. Tule tapaamaan meitä Ruotsin instituuttiin, joka on pieni pala Ruotsia Pariisin sydämessä. 

Avoinna: -

Institut Suédois
11 Rue Payenne
F-75003 Paris

Vieraile Pariisin Design Weekin sivustolla