Siirry pääsisältöön

Ritzy juhlii ja esittelee kaksi uutta huonekalua

20 vuotta täyttävä Ritzy on jo moderni design-klassikko. Muotokieli on skandinaavisen yksinkertaista, tyylikästä ja itsevarmaa.

Tuomme nyt markkinoille kahden istuttavan Ritzy-sohvan ja nojatuolin. Ne on muotoiltu yhdenmukaisesti ja niissä on käytetty korkealaatuisia materiaaleja ja yksityiskohtia. Aivan kuten kolmen istuttava sohvamme, myös ne korostavat ympäröivää tilaa ja ovat pitkäkestoinen investointi.

Kun samasta mallistosta löytyy kolme erilaista kalustetta, on helppoa löytää ihanteellinen ja joustava sisustusratkaisu kaikenlaisiin huoneisiin. Lisäksi kalusteet on suunniteltu niin, että ne näyttävät yhtä hyvältä edestä ja takaa. Niinpä ne on helppo sijoittaa myös keskelle lattiaa. Enää ei tarvitse istua vain selkä seinää vasten.

Etsi jälleenmyyjä

Värivaihtoehdot

Kolmea Ritzy-malliamme on saatavana kahdessa eri nahkatyypissä, Elmo Soft ja Naturale, sekä neljässä eri sävyssä, Ash, Perle, Camel ja Black.

Kolmen istuttava Ritzy-sohva

Kahden istuttava Ritzy-sohva

Ritzy-nojatuoli

Lisätietoja Ritzystä

Voit jo nyt lukea lisää 20-vuotiaasta kolmen istuttavasta Ritzy-sohvastamme. Se on sekä toimistoon että kotiin sopiva, tyylikäs ja mukava sohva. Ritzyn kauniisti muotoillut selkänojat ansaitsevat olla osa huonetta sen sijaan, että ne piilotettaisiin seinää vasten.

Lisäämme talven aikana kotisivullemme tietoa uusista malleistamme, eli kahden istuttavasta sohvasta ja nojatuolista. Erittäin hyvä syy palata luoksemme!

Lisätietoja kolmen istuttavasta Ritzy-sohvasta Etsi jälleenmyyjä