Siirry pääsisältöön
{

Sängyt

BM0555

Panosta hyviin yöuniin ainutlaatuisen Carl Hansen & Søn -yhteistyömme avulla. Esittelemme tämän tanskalaisen brändin kanssa yhteistyössä toteutetun tyylikkään sängyn, jonka on suunnitellut Børge Mogensen.

BM0555

Sulavalinjaisessa skandinaavisessa muotoilussa yhdistyvät laadukas nahka, puu ja kestävä vaaleanharmaa DUX-verhoilu, jossa on ylellinen, käsin ommeltu reunanauha. Sänky tarjoaa ylellistä nukkumamukavuutta ja tekee makuuhuoneesta kutsuvamman. Räätälöity patja lepää FSC™-sertifioidun massiivitammipuun päällä. Puu on öljytty lämpimän ja kestävän viimeistelyn takaamiseksi.

  • DUX-jousijärjestelmä

Toiminnot

  • Joustinpatja DUX CH18, luonnonlateksia, 13 cm:n jousikerros
  • Nahkayksityiskohdat
  • Patjan korkeus 16 cm
  • Öljykäsitelty tammirunko
  • Selkä- ja niskatyyny: HR23 tai CMHR27, kangasverhoiltu polyuretaanivaahto: Moss0006, Moss00021, Clay0013
  • Ripustettavat niskatyynyt: Saddle leather/cognac
  • Ruuvit niskatyynyjen ripustamiseen: Pinnoitettu messinki värimuutosten ehkäisemiseksi

Mukauta sänkysi juuri itsellesi sopivaksi

Uskomme, että sänkysi on linnasi. Siksi annamme sinun valita kaikki sen osat patjasta, päädystä ja petauspatjasta jalkoihin. Tee DUXista sinun näköisesi!

Etsi myymälä Opi suunnittelemaan sänkysi tarpeidesi mukaan

Ylivertaista mukavuutta

DUXin salaisuutena on teknologia. Pyrimme varmistamaan parhaan mahdollisen unenlaadun tarjoamalla ratkaisuja, jotka parantavat nukkuma-asentoa ja lisäävät syvän unen määrää. Yhteen liitetyn kierrejousiston ja ajan testaaman tekniikan ansiosta DUX-sängyt ovat uskomattoman mukavia.

DUX-innovaatiot

Kestävää käsityötä

Pitkäikäiset materiaalit, ihmisen ja luonnon huomioon ottavat korkeat laatustandardit ja yksilöllisten tarpeiden mukaan valittavat osat. DUX-tuotantoprosessin kaikki vaiheet on suunniteltu kestäviksi. Huonekalujemme ja sänkyjemme elinkaari perustuu "vaihda, uudista, korjaa" -strategiaan.

Kestävä kehitys, laatu & pitkä käyttöikä

Sänkytarvikkeet

Voit valita sänkyysi jalat, sängynpäädyn, helmalakanan ja vuodevaatteet. Ylellinen sänkytarvikkeiden mallistomme sopii täydellisesti DUX-sänkyysi.

Sänkytarvikkeet Vuodevaatteet

Miksi DUX

Lisää syitä valita DUX